Арт - проект художньої фотографії «МетаМодерн. Пошук досконалості»

З 1 по 14 червня 2019 року в музеї Історії Києва буде проходити виставка художньої фотографії «МетаМодерн. Пошук досконалості».

Текила и лимон на разделочной доске

Філософи сучасності продовжують шукати відповіді на питання, що постійно постають перед суспільством. Здається, тільки вчора було заявлено, що епоха Модерну закінчилась. З цією епохою пішла ціла історія суспільних відношень та мистецтва, що виросли на модерні. В кінці 1960-х народився Постмодерн. Абсолютні істини стали не в моді.

Постмодерн. Мікшування культурних надбань всіх епох у одному творі. Сміливі експерименти з кольором, формою та лініями. Нонконформісти стали модними. Але рух розвитку не зупинити. І ось філософи кажуть про народження нового явища Метамодерну.

Ніхто вже не підкаже індивідууму правильний шлях до абсолютної істини. Кожен мислитель або митець має власним шляхом йти до вершини. Де його чекає та сама недосяжна істина. Ми знову повертаємось до висловлювання середини ХХ сторіччя: Ціль ніщо – рух все.

З 1 по 14 червня 2019 року в одному з найкращому виставковому залі України – в музеї Історії Києва (третій поверх) буде проходити виставка художньої фотографії «МетаМодерн. Пошук досконалості». Митці покажуть свої проекти, за допомогою яких вони досліджують світ.

Запрошуємо митців, що бажають представити свої фотографії на цьому авторитетному заході та у каталозі виставки. Каталог 235х300 мм. буде видано 3 мовами: українською, англійською та китайською. Наклад - 600 екз. Каталог буде розповсюджений серед закордонних та українських арт-дилерів.

На виставці будуть присутні арт-критики, колекціонери, архітектори, топові художники та арт-дилери.Ви зможете зав'язати корисні знайомства або зробити комерційні угоди.

Інформаційні партнери заходу: 

Центр Сучасного Мистецтва «Білий Світ»
Elegant New York - online magazine
Журнал "Міжнародний туризм"
Журнал "Культурньій тренд"

Умови участі: 
  • 8 робіт форматом до 1200см по довгій стороні полотна. 2 розвороти у каталозі, 20 каталогів на руки - 530 USD за курсом.
  • 4 роботи до 1200см. по довгій стороні полотна, 1 розворот у каталозі, 10 каталогів на руки - 300 USD за курсом.
  • 1 робота до 1200см по довгій стороні полотна, без каталогу - 100 USD за курсом.
Тип фотодруку – будь який.

Додатковий розворот у каталозі - 150 USD за курсом.

Перший внесок для участі у виставці - 100 USD за курсом.

Більш детальна інформація - у арт-директора виставки Андрія Котлярчука за телефоном 0503111867

Photonews Post

 _________________________________


Если Вам понравилась заметка, нажмите на кнопочку «Нравится»!

Читайте интересные статьи на Photonews Post.